Home

Wat doet IVE- Creations

Foto’s op canvas

Fotogalerie

Anders

Prijzen/Bestellen

Contact

 

 

 

Wat  doet IVE-Creations?                                                                                         

 

Even voorstellen. Mijn naam is Ingrid van Es.
Ik heb een aantal passies, die ik graag combineer zoals schrijven, wandelen, reizen, en natuurlijk niet te vergeten fotograferen. Ik ben een fervente natuur- en dierenliefhebber. Ik laat me vooral inspireren tijdens mijn vakantiereizen.

 

Mijn eerste roman “Zoektocht” heb ik geschreven in het decor van de vakantielanden. Van Maleisisch Borneo is een artikel gepubliceerd in het Wild Life Magazine. En ik heb een kort verhaal geschreven in de verhalenbundel “De Tangosalon”. Wilt u meer weten over mijn boeken, klik dan hier.

 

Ik fotografeer al van jongs af aan en heb mijn passie gevonden in minder is meer momenten, zoals een druppel water op een blad van een kamerplant of het beslag op een fel gekleurde deur van een huisje in Lesbos. Mijn foto’s zijn puur, niet bewerkt (indien wel bewerkt dan is dit aangegeven) en te bestellen via deze website.

De mogelijkheden zijn divers namelijk:

N.B.: Een niet allerdaags formaat en/ of een 2- of 3-luik, kan een geweldig effect op de muur teweeg brengen.

 

Daarnaast verzorg ik elektronische fotoalbums voor particulieren en bedrijven. Heeft u geen tijd om dit zelf te doen dan bent u bij mij aan het juiste adres. U stuurt mij de foto’s met uw wensen en ik zorg dat u er een mooi fotoalbum voor terug krijgt.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met me op: info@ivecreations.nl